Gerenoveerde villa

Utrecht

Een groot familiehuis in een heerlijke bosrijke omgeving. Een huis voorzien van een mooi lijnenspel. Dit zorgt voor rust een eenheid waardoor alle elementen meer tot hun recht komen. Grote ramen waarmee buiten het verlengde wordt van binnen. Voorzien van alle technische snufjes, rijk afgemaakt met kunst en styling.

Door te spelen met verschillende materialen en rustige kleurtinten vormen de verschillende ruimtes een soepel geheel.

De keuken is het centrale punt in het huis. Het is de verbinding tussen de eetkamer en de living. Er zijn transparante stalen deuren om het ruimtelijke gevoel te behouden. We hebben gewerkt met licht getint glas om wel intimiteit per ruimte te creëren. In de keuken gebruikten we robuuste materialen en verfijning om dit te versterken; natuursteen in combinatie met zacht spuitwerk.

De trap is een absoluut statement. Deze start in het souterrain en loopt door het hele huis. Er is gebruik gemaakt van grote vormen en lijnen. Door de toegepaste uitsparingen worden de treden uitgelicht. De trap wordt hierdoor een meubel op zich.

Een prachtige wijnkelder mag niet ontbreken.

Dit familiehuis geeft een rijk hotelgevoel. Er is veel aandacht gegeven aan bijzondere afwerking. Zo is de inlay van leer. Het ademt hier luxe.