Over ons

Grand&Johnson is een ontwerpstudio ontstaan vanuit de liefde voor interieur- en productontwerp.

Onder toeziend oog van eigenaar Bertel Grote is Grand&Johnson uitgegroeid tot een intiem team van binnenhuisarchitecten. Een ontwerpstudio waar met pure aandacht en oog voor detail invulling wordt gegeven aan het interieur. 

Grand&Johnson is gespecialiseerd in grootschalige renovatie en nieuwbouw van zowel woonhuizen als kantoren. Dit alles wordt uitgevoerd op zeer hoog niveau en is volledig maatwerk.

De ontwerpstudio is gevestigd in de Hallen in Amsterdam.

Het perfecte ontwerp van Grand&Johnson ontstaat uit het samenspel van alles en iedereen die hieraan invulling geeft. Waar alle details samenkomen en een eenheid vormen. Een ontwerp met een verhaal. Een kleine wereld op zich. We zoeken voortdurend naar evenwicht in contouren, vormen, licht, kleuren en materialen.

“Wanneer al het overbodige wordt weggelaten, ontwaar je perfectie”.

Historie

Bertel Grote & Jeroom Jansen bundelden hun uitgebreide ervaring in interieurontwerp en richtten in 2010 ontwerpstudio Grand&Johnson op. Vanuit verschillende vertrekpunten deelden zij de passie voor interieur, kunst en design. In 2021 heeft Jansen besloten onder zijn eigen naam verder te gaan als productontwerper en kunstenaar.

Ons geloof

Een mens wil zich verwonderen. Grand&Johnson brengt een ode aan de verwondering. Een ode aan dat wat kleur geeft aan het leven.

Het onverwachte, de verdieping, de details, dat is waar we in ieder ontwerp voor gaan. Door het perspectief te veranderen en buiten de lijnen te kleuren. Het is een kunst om je te verwonderen.

Geen ontwerp is voor ons vanzelfsprekend. Eerder een wereld op zich. Waarin mooi kan veranderen in adembenemend, stilte overgaat in sereniteit en spannend weer opwindend wordt. Een wereld waarin je dingen ziet die je niet eerder zag.

Oog voor verwondering.

Onze project partners

Atelier Vierkant

Keramische potten

Baars & Bloemhoff

Decoratief plaatmateriaal

Blok

Massief houtfineer

Bro-Porte

Maatwerkdeuren

Buro Buiten

Tuinarchitect

Carpetlinq

Tapijt

Co van der Horst

Woonwinkel

DecoLegno

Decoratief plaatmateriaal

Gaggenau

Keukenapparatuur

Griekspoor

Interieurbouw

Indivipro

Stoffering

Intersteel

Deurbeslag

JEE-O

Sanitair

Kreon

Verlichting

Maretti

Verlichting

M.E. Estates

Particuliere makelaardij Sotogrande | Marbella 

Rianne Landstra

Interieur styling

Senso

Gietvloeren

Sjartec – Agape

Sanitair

Sonos by JI

Geluidbeleving

Strackk

Aluminium wandplanken

’t Saense Parkethuys

Houten vloeren

Van der Wolf

Meubelspuiterij

Vanrys

Leeratelier

VAZENVANJANSSEN

Vintage vazen