Gerenoveerd herenhuis

Brabant

Een klassiek herenhuis in een groene omgeving. Hier hebben we de bovenverdieping opnieuw ontworpen en ingedeeld. De gehele verdieping is ingericht als slaapvertrek voor de bewoners. Er is gekozen voor één grote open ruimte met verschillende functies. In het hart van de verdieping een zit die alle vertrekken met elkaar verbindt.

De walk-in is functioneel; volledig maatwerk op de diverse kleding en accessoires ontworpen.

Het hart van de verdieping heeft een verbindende functie; hier komen alle ruimtes samen. Een fijne plek om te starten met een ochtendkoffie, voor de dag begint.

In de open kast is een vanity opgenomen. Het blad is met leer ingelegd om plek te geven aan alle cosmetica en kan na gebruik worden afgesloten.

De ruimte doet verfrissend en energiek aan door de lichte gietvloer en wanden. Het contrast in maatwerk en meubels, zowel in kleur- als materiaalgebruik, maakt het geheel verfijnd en stijlvol.

Het erkennen van de behoefte is de primaire voorwaarde voor een ontwerp’