Eigentijdse villa

Utrecht

Een groot huis dat het thuis biedt aan een gezin met drie kinderen. Deze opdrachtgever gaf aan elke cm2 doordacht te willen hebben zonder enige concessie. En direct vanaf het begin was duidelijk; de opdrachtgever houdt van design! Kenner, liefhebber en verwoed verzamelaar van al wat mooi is. Onze uitdaging was om dit te integreren in het geheel en het ook een fijn gezinshuis te laten zijn. Dit zorgde voor een bijzondere mix van antiek, design en brocante.

Vrijwel alles is maatwerk; van baden tot keuken, van kasten tot staalwerk. Zo ook deze haard. Strakke lijnen, met oog voor detail. Verschil in materialen maar rust in de kleuren maakt alles tot een geheel en toch spannend.

De keuken is bewust groter dan de woonkamer. In de keuken wordt geleefd. Royaal ingedeeld met een dubbel blad, voorzien van alle denkbare luxe inbouwapparatuur. Hier wordt serieus gekookt! De prachtige wijnklimaatkast met stalen deuren mag hier natuurlijk niet ontbreken.

De woonkamer krijgt daardoor meer de functie van salon.

In elke ruimte is aandacht gegeven aan materialen, stoffen, kleur. Alles is tot in detail ontworpen. De ruimte die ooit gebruikt werd als berging is nu een volwaardig onderdeel van het huis met o.a. een binnentuin met schuifdak en een woonkamer.

Vanuit het kantoor loop je het dakterras op, voorzien van een ruime buitenkeuken. En ook aan de nodige hobby’s is gedacht. Zwembad, garage, fitness en sauna vinden alle hun tot in detail ontworpen plek in dit huis. 
Kortom 1.000m2 pracht om in thuis te komen!