Over ons

Grand&Johnson is een ontwerpstudio opgericht door Bertel Grote en Jeroom Jansen. Vanuit verschillende vertrekpunten delen zij de passie voor interieur, kunst en design. Naast oog voor creativiteit – ze zien in een ruimte de mogelijkheden vernieuwende dingen te doen en buiten de lijnen te kleuren – waken ze over planning en budget.

De ontwerpstudio is gevestigd in de Hallen in Amsterdam.

Ontstaan vanuit de liefde voor interieur- en productontwerp is Grand&Johnson uitgegroeid tot een intiem team van binnenhuisarchitecten en productontwerpers. Een ontwerpstudio waarin er met pure aandacht en oog voor detail invulling wordt gegeven aan het interieur van woon- en publieke omgevingen. 

Het perfecte ontwerp van Grand&Johnson ontstaat uit het samenspel van alles en iedereen die hieraan invulling geeft. Waar alle details samenkomen en een eenheid vormen. Een ontwerp met een verhaal. Een kleine wereld op zich. We zoeken voortdurend naar evenwicht in contouren, vormen, licht, kleuren en materialen.

“Wanneer al het overbodige wordt weggelaten, ontwaar je perfectie”.

Ons geloof

Een mens wil zich verwonderen. Grand&Johnson brengt een ode aan de verwondering. Een ode aan dat wat kleur geeft aan het leven.

Het onverwachte, de verdieping, de details, dat is waar we in ieder ontwerp voor gaan. Door het perspectief te veranderen en buiten de lijnen te kleuren. Het is een kunst om je te verwonderen.

Geen ontwerp is voor ons vanzelfsprekend. Eerder een wereld op zich. Waarin mooi kan veranderen in adembenemend, stilte overgaat in sereniteit en spannend weer opwindend wordt. Een wereld waarin je dingen ziet die je niet eerder zag.

Oog voor verwondering.