Atelier

Ons atelier bevindt zich in de monumentale tramremise, een prachtig oud en industrieel gebouw. Deze is omgebouwd tot levendig centrum voor media, cultuur, mode, design, horeca en ambachten. We hebben hier een fantastische ruimte, waar zowel het atelier als de ontwerpstudio gevestigd is. 

De ruimte nodigt uit tot creatieve invulling. We geven aandacht aan ambachtslieden die met hart en ziel producten ontwerpen en maken. Artists in residence; zij zijn allen aan het werk op locatie. Hun werk is te bewonderen en aan te kopen in het atelier.

De volgende ambachten komen bij ons tot leven:

VAZENVANJANSSEN

Vintage vazen krijgen bij VAZENVANJANSSEN een geheel nieuw leven wanneer zij onder handen genomen worden door Angelique Janssen. Zij transformeert deze ‘afdankertjes’ tot spetterende kunstobjecten die weer gezien mogen worden. Alle vazen zijn uniek en mede in opdracht vervaardigd.

VANRYS AMSTERDAM

Geïnspireerd door het vakmanschap, talent en de passie van zijn vader creëert Mike Rijsenbrij unieke lederen interieuritems. Mike creëert alleen met de beste materialen: leer en stof. Van tassen tot tapijten, van placemats tot maatwerk wandpanelen. Elk item is uniek, handgemaakt en weerspiegelt zijn passie en liefde voor deze materialen.

Daarnaast is er in het atelier ruimte voor kunst. Want kunst maakt een inrichting bijzonder en geeft het ziel. Er zijn unieke werken geselecteerd van Laura de Wilde, Olga Serrarens, Atelier de Rijk, PAPER works for MARC HELDENS, Kees Elffers en diverse andere bevlogen kunstenaars. Alle werken zijn in het atelier te bewonderen en aan te kopen. Stuk voor stuk een verrijking voor je interieur.

En natuurlijk toont Grand&Johnson zijn concept. Ontwerpen, maatwerk en accessoires. De mooiste merken van Molteni, Agape, JEE-O, Bert Frank en meer. Een samenspel van materialen. Waar we de collecties tonen die we gemaakt hebben.

De stijlkamers waarin alles samen komt, waarin we laten zien wat mogelijk is. Geuren, kleuren, materialen, details; alles gecreëerd om je mee te nemen in ons verhaal. Een kleine wereld op zich. Om je te laten ervaren wat kan en te voelen wat bij je past. Om je te laten verwonderen.

Loop binnen en laat je meenemen in ons verhaal.