Atelier

Onze atelier bevindt zich in de monumentale tramremise, een prachtig oud en industrieel gebouw. Deze is omgebouwd tot levendig centrum voor media, cultuur, mode, design, horeca en ambachten. We hebben hier een fantastische ruimte, waar zowel het atelier als de ontwerpstudio gevestigd is. 

De ruimte nodigt uit tot creatieve invulling. We geven aandacht aan ambachtslieden die met hart en ziel producten ontwerpen en maken. Artists in residence; zij zijn allen aan het werk op locatie. Hun werk is te bewonderen en aan te kopen in het atelier.

De volgende ambachten komen bij ons tot leven:

VAZENVANJANSSEN

Met de Vazen van Janssen wordt door Angelique Janssen aan gebruikte objecten een nieuw leven gegeven. Een vaas wordt door haar getransformeerd tot een opvallend kunstobject, rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever. Alle items zijn uniek, veelal in opdracht vervaardigd.

COLLECTIE VAN VELZEN

Anoushka van Velzen is een kunstenares die houdt van kleine, vreemde dingen. In het atelier ontwikkelt zij objecten op basis van barbiepoppen. Ze gebruikt hiervoor verschillende materialen om de poppen elk een eigen karakter te geven. Als de metamorfose is voltooid, leidt het tot unieke kunstwerkjes.

STICKY CREATURES

Kunstenares Gwen Hetharia maakt van zwarte gaffer tape, latex en ijzerdraad de meest bijzondere kunstwerken. Snoeken, goudvissen en kwallen komen bij haar tot leven. Ware kunstobjecten die tot in detail zijn vormgegeven.

VANRYS AMSTERDAM

Geïnspireerd door het vakmanschap, talent en de passie van zijn vader creëert Mike Rijsenbrij unieke lederen interieuritems. Mike creëert alleen met de beste materialen: leer en stof. Van tassen tot tapijten, van placemats tot maatwerk wandpanelen. Elk item is uniek, handgemaakt en weerspiegelt zijn passie en liefde voor deze materialen.

Daarnaast is er in het atelier ruimte voor kunst. Een huis zonder kunst is als een lichaam zonder ziel. Onder bevlogen leiding van styliste Rianne Landstra zijn unieke werken geselecteerd van o.a Laura de Wilde, Olga Serrarens, Atelier de Rijk, PAPER works for MARC HELDENS en Kees Elffers, die in het atelier zijn te bewonderen en aan te kopen. Stuk voor stuk een verrijking voor je interieur.

En natuurlijk toont Grand&Johnson zijn concept. Ontwerpen, maatwerk en accessoires. De mooiste merken van Molteni, Agape, JEE-O, Bert Frank en meer. Een samenspel van materialen. Waar we de collecties tonen die we gemaakt hebben.

De stijlkamers waarin alles samen komt, waarin we laten zien wat mogelijk is. Geuren, kleuren, materialen, details; alles gecreëerd om je mee te nemen in ons verhaal. Een kleine wereld op zich. Om je te laten ervaren wat kan en te voelen wat bij je past. Om je te laten verwonderen.

Loop binnen en laat je meenemen in ons verhaal.

Onze project partners

Atelier Vierkant

Keramische potten

Baars & Bloemhoff

Decoratief plaatmateriaal

Blok

Massief houtfineer

Bro-Porte

Maatwerkdeuren

Buro Buiten

Tuinarchitect

Carpetlinq

Tapijt

Co van der Horst

Woonwinkel

DecoLegno

Decoratief plaatmateriaal

Gaggenau

Keukenapparatuur

Griekspoor

Interieurbouw

Indivipro

Stoffering

Intersteel

Deurbeslag

JEE-O

Sanitair

Kreon

Verlichting

Maretti

Verlichting

M.E. Estates

Particuliere makelaardij Sotogrande | Marbella 

Senso

Gietvloeren

Sjartec – Agape

Sanitair

Sonos by JI

Geluidbeleving

Strackk

Aluminium wandplanken

’t Saense Parkethuys

Houten vloeren

Van der Wolf

Meubelspuiterij